Individuele behandelingen

U kunt met allerlei psychische klachten (angsten, trauma, depressie, relatieproblemen, burn-out) ook bij mij terecht voor een individuele behandeling. Ik heb ervaring met diverse behandelmethodieken zoals onder andere IPT (Interpersoonlijke Psychotherapie voor depressies en rouw), CGT (Cognitieve gedragstherapie), EMDR (om trauma’s en angsten te behandelen), Schematherapie (om onderliggende patronen te behandelen), Mindfulness en Hypnose. Tijdens de intake zullen we samen beslissen wat het beste past bij uw problematiek.

321gezond heeft een samenwerkingsverband met Phoros Advies. Dit houdt in dat u direct rechtstreeks bij mij (zonder tussenkomst van een huisarts) kortdurende behandeltrajecten krijgen. Deze zijn €95,- per consult (50 minuten gesprekstijd) en worden gedeeltelijk vergoed door de aanvullende verzekering. De gesprekken vinden plaats in de locatie van Phoros; de Hoefstraat 217, 5014 NL te Tilburg.
Voor meer informatie zie www.phorosadvies.nl.

Daarnaast ben ik ook rechtstreeks werkzaam als psycholoog voor Phoros Advies, maar dan op doorverwijzing via de huisarts, en via het bij Phoros actueel geldende wachtlijstsysteem. Hierbij wordt de behandeling volledig vergoed, maar betaalt u het verplichte eigen risico. U dient daarvoor aan een diagnose te voldoen die vergoed wordt door de verzekering.